Rakenna ja remontoi - välineet ja tarvikkeet saat Raskilalta!

Raskilan Kone ja Rauta on paikallinen ja osaava kumppanisi, kun rakennat ja remontoit! Täyden palvelun RAUTANET-rautakauppamme palvelee kaikissa rakentamiseen liittyvissä hankinnoissasi. Pientä pintaremonttia, peruskorjausta tai uuden rakentamista - kaikkeen löydät välineet ja tarvikkeet meiltä.

 

Isompiin hankintoihisi tarjoamme myös rahoituspalvelun!

 

Muistathan, että valittavanasi on myös kotiinkujetus kuorma-autolla tai pakettiautolla. Kysy myös nostopalvelusta! Tai halutessasi saat ostoksiesi kuljettamiseen lainaan peräkärryn - veloituksetta!

Maalit, tapetit, lattiamateriaalit

Meiltä kotimaiset Teknos-maalit ja paljon muita tuotteita ja tarvikkeita pintaremontointiin.

 

Maalien lisäksi löydät valikoimistamme myös tapetit ja lattiamateriaalit. Samalla hankit myös tarvitsemasi työkalut kodin tai vapaa-ajan asuntosi remontointiin.

Rakennuslevyt, eristeet

Rakenna tai remontoi niin, että lämmintä riittää kylmissäkin oloissa!

 

Hae Raskilalta laadukkaat materiaalit; valikoimissamme mm. Finnfoam-, Paroc- ja Ekovilla-eristeet. Samalla voit poimia mukaasi myös mm. gyprocit, lastulevyt, koivuvanerit, filmivanerit ja tuulensuojalevyt. 

Keittiö, sauna, kylpyhuone

Keittiö ja kylpyhuone ovat kodin sydämiä - saunasta puhumattakaan. Rakennatpa sitten uutta tai remontoit nykyistä - laatumerkit projektiisi löydät Raskilalta!

 

Saat meiltä mm. kiukaat ja  tulisijat (HarviaMisa, Narvi) sekä laajan valikoiman mm. kylpyhuoneen laattoja, vesieristeitä ja muita tarvikkeita. Tule ja kysy palvelevalta henkilökunnaltamme lisää!

 


Lämmitys ja aurinkosähkö

Nykyaikaisilla lämmitys- ja sähköjärjestelmillä säästät sekä rahaa että luontoa! Saat meiltä laadukkaat ratkaisut ja kauttamme löydät myös asiantuntevat asennuspalvelut.

 

Meiltä saat mm. tehokkaat Airrex-infrapunalämmittimet (AH-200i ja AH-300i).

 

Ilmalämpöpumput (ILP) ja ilma-vesilämpöpumput (IVLP) ovat tulleet viime vuosina erittäin suosituiksi, usein täydentämään olemassaolevaa lämmitysratkaisua. Nämä ratkaisut sopivat niin vakituiseen asumiseen kuin vapaa-ajanasumiseen - jatkat mökkikautta mukavasti lämpimissä tunnelmissa! 

Aurinkosähköjärjestelmät ovat erityisen suosittuja vapaa-ajanasuntojen sähköistykseen. Aurinkopaneeleiden hinta on laskenut merkittävästi ja niiden laatu on nykyisin korkea.

Mökille ja vapaa-aikaan

Vapaa-ajan asunto on paikka jossa viihdytään! Meiltä saat tarvitsemasi rentouttavaan aikaan mökillä tai luonnonläheisten harrastusten parissa. Isokokoisetkin ostoksesi saat vaivattomasti mökille lainaamalla meiltä veloituksetta peräkärryn käyttöösi tai tilaamalla kotiinkuljetuksen!

 

Valikoimissamme ovat mm.

- Kiukaat, tulisijat (Harvia, Misa)

- Pihanhoitoon kompostorit, mullat, katteet, lannoitteet, kalkki, kasvatussäkit, puutarhaturpeet; tuotemerkkeinä mm. GreenCare, Kekkilä, Biolan

- Ruohonleikkurit ja pihan pienkoneet

- Lakan betoniharkot, pihakivet ja laastit kaikkeen rakentamiseen

- Laiturit ja ponttoonit

- Kyllästetty puutavara

- Luoman-puuceet

- Kotimaiset käsityönä valmistetut Kala-Eemelin katiskat; kysy myös muita kalastustarvikkeita

- Jahti & Vahti -koiranruuat ja tarvikkeet,

Racing-hevosrehut ja muut eläinten ruuat Hankkijan valikoimista. (Lue lisää eläinten rehuista ja ruokinnasta Hankkijan sivuilta!)

 

Kesäpihamme kukkamyynteineen avautuu aina toukokuussa!

 

 

Työkalut ja pientarvikkeet

Poraa, naulaa, leikkaa, sahaa, laatoita, maalaa - remonttiin löydät kunnon työkalut ja tarvikkeet Raskilalta!

 

Paras palvelu ja laatumerkit, mm. 

Makita

Bahco

Fiskars

Mirka.

 

Meiltä saat myös paljon perustarvikkeita kuten peltiä (paksuudet 0,5mm-2,0mm), rautaputkia, lattarautaa, kulmarautaa ja paljon muuta. Kattava valikoima kattoturvatuotteita ja kattotikkaita!

 

Naulat, ruuvit, pultit, mutterit, aluslevyt - kaikki pientarvikkeet myös meiltä. Laaja valikoima erilaisia sähkötarvikkeita - mm. pistorasiat, johdot, jatkojohdot ja kätevät rakennuspuhaltimet.

 

Kunnon työkaluilla ja tarvikkeilla onnistut!